Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tervetuloa Sivalluksen syövereihin!

 

Kostean nurmen peittämässä maassa makaa pelokkaana nuori kauniin valkoinen naaras pieni ja heiveröinen musta vastasyntynyt pentu vatsansa suojissa. Suuri ja lihaksikas musta kolli astelee paikalle hitaasti raskain askelin.

"Me lupasimme seisoa toistemme rinnalla loppuun asti!" maassa makaava paniikissta tärisevä naaras naukuu ääni väristen kauhun sekaisin tuntein ja vetää tuuhean häntänsä ainokaisen pentunsa suojaksi. Kolli tuijottaa hetken tuskaisesti keltaisilla silmillään kumppaniaan ja lopulta naukuu ääni hieman väristen:

"Mutta loppu on tässä ja nyt." Naaras purskahtaa äänettömään parkuun, kollin työntäessä pitkät kiiltävät kyntensä esiin. Voimakas tassun heilautus... Ja kaikki on ohi. Mustan lihaksikkaan kollin jaloissa makaa eloton kuvan kaunis ruumis ja sen suojissa avuton uikuttava pentu.

 

Sivallus on vuonna 2018 perustettu Erin Hunterin Soturikissat - kirjasarjaan perustuva tarinaroolipeli. Mukaan on vedetty viipale ideaa kirjasta Pitkätähden kosto. Matkaa ei mutkita se vaikka et olisikaan lukenut kirjaa, sillä loppujen lopuksi hyvin vähän tuosta on osa Sivallusta.

Sivalluksen persoonallisuus tulee vahviten esille Tuuliklaanissa, jossa soturit on jaettu kaivajiin sekä nummijuoksijoihin. Myös suurin osa NPC hahmoista on kirjasta vedettyä, mutta myös liuta kirjan hahmoista uupuu.

Sivalluksessa kirjoitetaan tarinoita omien hahmojen elämästä ja ansaitaan tp:itä eli tarinapisteitä. Tarinapisteitä kerätessään, kissa etenee arvosta toiseen ja näin syntyy kissalle tarina.

 

 

Naukauksin: Anna

------------------------------

Copyt :: Linkinvaihto

 

 


 

Seuraava täysikuu

27.07.2018

 

Seuraava puolikuu

26.08.2018

     

 

Ilmoitukset

19.07.2018 Puhujankivellä uusi postaus.

 

18.07.2018 Tuuli- ja Varjoklaanin tarinat katsottu.

 

17.07.2018 Myrky- sekä Varjoklaanin tarinat arvioitu. Puhujankivellä myös uusi postaus, jossa lisää tietoa uusista päivityksistä.

13.07.2018 Tuuliklaanin tarinat tarkistettu ja Suippopennusta, Lokkipennusta sekä Loikkapennusta nimitetty oppilaat Suippotassu, Lokkitassu ja Loikkatassu. Ira vaihtoi (jälleen, yllätyys! -_-) nimensä ja nykyään tuo tunnetaan paremmin Annana

12.07.2018 Myrskyklaanin tarinat tarkistettu ja Uljastassusta nimitetty soturi Uljasliekki

 

©2018 Sivallus - suntuubi.com